Argentinië

Hoe lang is het vliegen naar Argentinië?

Vliegtijd naar Argentinië:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets

Eenvoudig in gebruik!

Buenos Aires 15 uur 00 minuten Vlucht zoeken
Cordoba 14 uur 50 minuten
El Calafate 17 uur 05 minuten Vlucht zoeken
Iguazu 13 uur 35 minuten Vlucht zoeken
Rio Gallegos 17 uur 05 minuten
Ushuaia 17 uur 15 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Argentinië? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s in Argentinië.

Hoe lang is het vliegen naar Argentinië

Hoe lang het vliegen is naar Argentinië wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Argentinië kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Argentinië beïnvloeden.

De vluchtduur naar een bestemming wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend, zal wel uw totale reisduur toenemen.

Uiteraard is ook uw eindbestemming belangrijk voor de vliegtijd. De vliegtijd naar Buenos Aires is bijvoorbeeld 15 uur, maar naar El Calafate doet u er ruim 2 uur langer over. Lees verder op deze website voor uitgebreide informatie over uw bestemming.

Visum

Voor uw bezoek aan Argentinië is geen visum nodig. Wel moet u tijdig de juiste vaccinaties halen. Lees hieronder hoe u deze vaccinaties tijdig en eenvoudig kunt regelen.

Vliegtickets & complete reizen

Vindt nu de goedkoopste en meest complete vakanties naar Argentinië bij Tui en Tenzing Travel. Tenzing Travel is dé specialist op het gebied van reizen naar Argentinië. Hierdoor bieden ze alleen die reizen aan die u een heel leven bij zullen blijven.

Uiteraard kunt u bij Tenzing Travel geheel gratis en vrijblijvend brochures en offertes opvragen! Klik op uw vakantie naar keuze en vraag aan!

Hieronder treft u het complete aanbod van reizen naar Argentinië van Tenzing Travel en Tui aan:
 

Items per page:

Items per page:

Hoe lang vliegen naar Argentinië

Hoelang vliegen naar Argentinië? Als stelregel zou je kunnen aanhouden dat een rechtstreekse vlucht naar Argentinië een vliegduur heeft van tussen de 14 en 17 uur. De vliegtijd is natuurlijk sterk afhankelijk van de stad waar je op vliegt. Ook eventuele overstappen of een tussenstop om te tanken kunnen van invloed zijn op de totale vliegtijd.

Vaccinatie

In Argentinië komen meerdere infectieziekten voor, waarvoor u gevaccineerd dient te worden. Zonder vaccinaties bent u minder beschermt tegen deze infectieziekten met mogelijk ernstige gevolgen voor uw gezondheid. Regel daarom uw vaccinaties op tijd!

Vaccinaties voor Argentinië

Voor uw reis naar Argentinië bevelen wij altijd de volgende vaccinaties aan:

  • DTP (€ 23,30)
  • Hepatitis A (volw. € 53,00)
  • Gele koorts (€ 33,90)

Afhankelijk van uw reisduur, accommodatie en geplande activiteiten kan een vaccinatie tegen Buiktyfus en Rabiës noodzakelijk zijn.

U kunt uw vaccinatie online regelen bij Meditel. Meditel is gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek en vaccinaties. U kunt nu online een afspraak inplannen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt, bij één van de 34 vestigingen. U vindt deze vestigingen in het gehele land. Er is er dus altijd een vestiging dicht bij u in de buurt!

Klik op onderstaande groene knop om direct een afspraak te maken bij Meditel Reisvaccinaties.

Vaccinatie afspraak makenVoordelen vaccinaties Meditel

Eenvoudig en snel geregeld!

Meditel werkt uitsluitend met gespecialiseerde artsen, die tijdens uw consult, op basis van uw gezondheid, uw reisbestemming en de reisduur, direct de juiste vaccinaties geven. U regelt dus alles in één bezoek!

De kosten van uw vaccinaties blijven beperkt doordat zorgverzekeraars (een deel van) de kosten betalen.

In Argentinië komt ook Malaria voor. Lees hieronder welke voorbereidingen u dient te treffen tegen Malaria.

Malaria

Voor deze bestemming wordt dringend geadviseerd om voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Malaria is een infectieziekte waar géén vaccinatie voor bestaat. Om u te beschermen tegen Malaria kunt u uitsluitend Malaria pillen innemen.

Er zijn drie soorten Malaria pillen verkrijgbaar die afhankelijk van uw bestemming, reisduur en gezondheid worden voorgeschreven. Malaria pillen zijn niet verkrijgbaar zonder consult en doktersrecept.

Online afspraak maken

Bezoek nu Meditel Reisvaccinaties om direct online een afspraak te maken met een reisarts (gespecialiseerd in vaccinaties). Meditel Reisvaccinaties heeft 34 vestigen in het gehele land.

Risico op teken / Ziekte van Lyme

Tekenpincet bestellen

Argentinië staat er om bekend dat mogelijk teken besmet zijn met de Borrelia bacterie. Deze bacterie is de veroorzaker van de ziekte van Lyme.

Deze ziekte veroorzaakt in het eerste stadium griepachtige symptomen. In het tweede stadium kunnen neurologische, gewrichts- en / of hartklachten optreden. Wanneer de ziekte van Lyme te laat wordt behandeld kunnen deze klachten van blijvende aard zijn. Doordat de symptomen van het eerste stadium vaak niet in verband worden gebracht met een tekenbeet lopen veel mensen ongemerkt rond met een besmetting. Hierdoor is de kans om in het tweede stadium terecht te komen groot.

Het is daarom belangrijk om ten alle tijden, gedurende uw reis naar Argentinië, een tekenpincet bij de hand te hebben. Zo kunt u direct na het constateren van een tekenbeet de teek veilig verwijderen. Hoe langer de teek in uw huid zit, des de groter de kans op besmetting is. De kans op besmetting wordt op ongeveer 100% geschat indien de teek langer dan 72 in de huid zit (en de betreffende teek de Borrelia bacterie bij zich draagt). Gebruik bij het verwijderen van een teek nooit een gewone pincet maar kies altijd voor een speciale tekenpincet. Bij het gebruik van een gewone pincet kan de teek gedeeltelijk achterblijven of als reactie speeksel in de wond spuiten. De kans op besmetting neemt hierdoor aanzienlijk toe!

Er is geen vaccinatie tegen de ziekte van Lyme mogelijk en iedere tekenbeet kan voor een nieuwe besmetting zorgen. Zorg daarom dat u altijd een tekenpincet paraat heeft!

Prijzen in Argentinië

Het prijspeil in Argentinië ligt ongeveer 12% lager dan in Nederland. Dit houdt in dat u voor een product dat in Nederland € 100,- kost, u in Argentinië ongeveer 88 Euro moet te betalen (omgerekend vanuit de lokale valuta).

De prijzen in Argentinië zijn sinds 2011, ten op zichte van het prijspeil in Nederland, met ongeveer 31% gedaald. Met deze daling behoort Argentinië tot de 5 landen waar de prijzen het hardst dalen.

Met het huidige prijspeil behoort Argentinië tot de 20 goedkoopste landen ter wereld.

Samenvatting

Met deze pagina hopen wij uw vraag “Hoe lang is het vliegen naar Argentinië te hebben beantwoord. Kiest u er voor naar Argentinië af te reizen, houdt dan rekening met een vliegtijd van tussen de 14 en 17 uur.