Arrecife

Hoe lang is het vliegen naar?

Arrecife 04 uur 15 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Arrecife – Canarische Eilanden? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Arrecife bereikt u via de internationale luchthaven Lanzarote Airport.

Lanzarote Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 7 kilometer van Arrecife. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Arrecife bedraagt met de auto ongeveer 9 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Lanzarote Airport vervoert jaarlijks ongeveer 6 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 45 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 120 bestemmingen. Onder andere Austrian Airlines, British Airways, Easy Jet, Ryanair en Thomas Cook Airlines vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 1 start –en landingsbaan van 2400 meter lang. Lanzarote Airport is een luchthaven met goede faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Voor een hapje of een drankje kunt u onder andere terecht bij een vestiging van Burger King .

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Avis, AutoReisen, Cabrera Medina, Cabrera Medina, Europcar, Goldcar Rental, Hertz, Payless en TopCar hebben een balie waar u terecht kunt.