Bahama’s

Hoe lang is het vliegen naar Bahamas?

Vliegtijd naar Bahamas:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Nassau 9 uur Vlucht zoeken

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: de Bahama’s? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s op de Bahama’s.

Hoe lang is het vliegen naar de Bahama’s

Hoe lang het vliegen is naar de Bahama’s wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar de Bahama’s kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar de Bahama’s beïnvloeden.

De vluchtduur naar de Bahama’s wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur vluchtduur toenemen.

Uiteraard is ook uw eindbestemming belangrijk voor de vliegtijd. De vliegtijd naar de Bahama’s bedraagt 9 uur. Lees verder op deze website voor uitgebreide informatie over uw bestemming.

Visum

Voor uw bezoek aan Bahama’s is geen visum nodig.

Vaccinatie

Voor uw bezoek aan de Bahama’s zijn geen vaccinaties nodig. Op de Bahama’s komt wel Malaria voor. Lees hieronder welke voorbereidingen u dient te treffen tegen Malaria.

Malaria

Voor een reis naar de Bahama’s wordt dringend geadviseerd om voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Malaria is een infectieziekte waar géén vaccinatie voor bestaat. Om u te beschermen tegen Malaria kunt u uitsluitend Malaria pillen innemen.

Er zijn drie soorten Malaria pillen verkrijgbaar die afhankelijk van uw bestemming, reisduur en gezondheid worden voorgeschreven. Malaria pillen zijn niet verkrijgbaar zonder consult en doktersrecept.

Online afspraak maken

Bezoek nu Meditel Reisvaccinaties om direct online een afspraak te maken met een reisarts (gespecialiseerd in vaccinaties). Meditel Reisvaccinaties heeft 34 vestigen in het gehele land.

Hoe lang vliegen naar de Bahama’s

Hoelang vliegen naar de Bahama’s? Als stelregel zou je kunnen aanhouden dat een rechtstreekse vlucht naar de Bahama’s een vliegduur heeft van ongeveer 9 uur. Een eventuele overstap of een tussenstop om te tanken kan van invloed zijn op de totale vliegtijd.

Vliegtickets

Vindt nu de meest complete reizen naar Bahama’s bij Arke. De Bahama’s staan bekend om de meest prachtige cruises door de Caribbean. De mooiste van de cruises boekt u via Arke.

Hieronder treft u het complete aanbod van cruises naar de Bahama’s aan:
 

Items per page:

Items per page:

Wereldstekkers / Reisstekkers

Stekkers zijn onderverdeeld in verschillende typen. Elk type past bij één bepaald soort stopcontact. Een aantal typen stekkers past op meerdere soorten stopcontacten. Vaak gaat het hierbij om ongeaarde stekkers die op geaarde stopcontacten passen. Het aansluiten van een ongeaarde stekker op een geaard stopcontact kan een risico opleveren. Geaarde verbindingen zijn namelijk veel veiliger in het geval van kortsluiting. Bij een ongeaarde stekker kan, in het geval van kortsluiting, brand ontstaan.

Op de Bahama’s wordt gebruik gemaakt van stekkers van het type A en B. Het verschil tussen beide stekkers is dat type B geaard is. STekker type A BIn Nederland maken we gebruik van type C en F, en in België van type C en E. Uw apparaten, zoals opladers, muggenstekkers of een föhn passen daardoor niet op de stopcontacten Op de Bahama’s. U heeft hiervoor dus een verloop of reisstekker nodig.

Brennenstuhl Reisstekkerset

 

Veel reizigers naar Bahama’s kiezen voor een zogenaamde reisstekker-set. Een reisstekker-set bestaat uit één verloopstekker met meerdere adapters. Deze adapters maken het mogelijk de reisstekker over de hele wereld te gebruiken. Zo hoeft u maar één keer een reisstekker aan te schaffen ongeacht de landen waar u ooit nog naar op reis gaat! U klikt eenvoudig het juist type adapter op de verloopstekker. De verloopstekker plaatst u in het stopcontact en vervolgens kunt u uw apparatuur daar op aan sluiten.

De reisstekker-set van Brennerstuhl beschikt over 7 adapters (geaard). Hierdoor is deze reisstekker te gebruiken in ruim 150 landen. Voor meer informatie over het gebruik van de reisstekker-set, de landen waarin deze te gebruiken is, of om de reisstekker aan direct te bestellen, klikt u op de groene knop.

Reist u vaak of verblijft u voor langere tijd op uw bestemming dan is een reisstekker-set ideaal.

In sommige gevallen is alleen een reisstekker niet voldoende. Naast het type stekker zijn ook de frequentie en het voltage belangrijk. Tegenwoordig zijn bijna alle moderne apparaten geschikt voor de meest voorkomende frequenties en voltages. U kunt dit eenvoudig controleren in de handleiding van uw apparatuur. Ook hebben veel apparaten een sticker waarop deze gegevens op staan. Wanneer uw apparaten niet geschikt zijn voor de frequentie en voltage die gebruikt worden op uw bestemming, dient u ook een omvormer te gebruiken. De frequentie en voltage Op de Bahama’s zijn als volgt:

Voltage Frequentie
120 Volt 60 Hz

Samenvatting

Met deze pagina hopen wij uw vraag “Hoe lang is het vliegen naar de Bahama’s te hebben beantwoord. Kiest u er voor naar de Bahama’s af te reizen, houdt dan rekening met een vliegtijd van 9 uur.