Baku

Hoe lang is het vliegen naar Baku?

Vliegtijd naar Baku:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Baku / Bakoe 05 uur 00 minuten

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Baku – Azerbeidzjan? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Baku bereikt u via de internationale luchthaven Heydar Aliyev International Airport.

Heydar Aliyev International Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 24 kilometer van Baku. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Baku bedraagt met de auto ongeveer 22 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Heydar Aliyev International Airport vervoert jaarlijks ongeveer 3 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 21 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 40 bestemmingen. Onder andere Azerbaijan Airlines, Lufthansa, Turkish Airlines, Wizz Air en AZALJet vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 2 start –en landingsbanen van 2700 en 3200 meter lang. Heydar Aliyev International Airport is een luchthaven met beperkte faciliteiten. Er is mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Onder andere winkels van Burberry, Salvatore Ferragamo, Swarowski en Hugo Boss zijn aanwezig op deze luchthaven. Voor een hapje of een drankje kunt u onder andere terecht bij een vestiging van McDonalds.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Aznur en Hertz hebben een balie waar u terecht kunt.

Reisgidsen