Bali

Hoe lang is het vliegen naar?

Denpasar 16 uur 00 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Bali? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s in Bali.

Hoe lang is het vliegen naar Bali

Hoe lang het vliegen is naar Bali wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Bali kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Bali beïnvloeden.

De vluchtduur naar Bali wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur vluchtduur toenemen.

Uiteraard is ook uw eindbestemming belangrijk voor de vliegtijd. De vliegtijd naar Bali bedraagt 16 uur. Lees verder op deze website voor uitgebreide informatie over uw bestemming.

Meer informatie over: Bali of Indonesië

Visum

Voor uw bezoek aan Bali (Indonesië) is een visum noodzakelijk. Zonder een visum zal u namelijk de toegang tot Bali worden geweigerd. De visumplicht geldt zowel voor zakelijke als toeristische reizigers.

Een visum aanvragen is vaak een langdurig en bureaucratisch proces. Om uw visumaanvraag te bespoedigen, kunt u gebruik maken van Visum2Go. Uw visumaanvraag zal snel en tijdig worden behandeld door de Visum2Go, de specialist in visumaanvragen en legaliseringen. De service gaat ver. Niet alleen verzorgen zij al het papierwerk, ze kunnen indien gewenst zelfs het visum bij u thuis afleveren.

Om direct uw visum te regelen, klikt u op onderstaande knop. U komt dan rechtstreeks terecht bij Visum2Go.

Direct een visum aanvragen

Meer informatie over: Bali of Indonesië

Vaccinatie

Op Bali komen meerdere infectieziekten voor, waarvoor u gevaccineerd dient te worden. Zonder vaccinaties bent u minder beschermt tegen deze infectieziekten met mogelijk ernstige gevolgen voor uw gezondheid. Regel daarom uw vaccinaties op tijd!

Vaccinaties voor Bali

Voor uw reis naar Bali bevelen wij altijd de volgende vaccinaties aan:

  • DTP (€ 23,30)
  • Hepatitis A (€ 53,00)

Afhankelijk van uw reisduur, accommodatie en geplande activiteiten kan een vaccinatie tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Gele Koorts, Japanse Encefalitis en Rabiës noodzakelijk zijn.

U kunt uw vaccinatie online regelen bij Meditel. Meditel is gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek en vaccinaties. U kunt nu online een afspraak inplannen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt, bij één van de 34 vestigingen. U vindt deze vestigingen in het gehele land. Er is er dus altijd een vestiging dicht bij u in de buurt!

Klik op onderstaande groene knop om direct een afspraak te maken bij Meditel Reisvaccinaties.

Vaccinatie afspraak makenVoordelen vaccinaties Meditel

Eenvoudig en snel geregeld!

Op Bali komt Malaria voor. Lees hieronder welke voorbereidingen u dient te treffen tegen Malaria.

Malaria

Voor een reis naar Bali wordt dringend geadviseerd om voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Malaria is een infectieziekte waar géén vaccinatie voor bestaat. Om u te beschermen tegen Malaria kunt u uitsluitend Malaria pillen innemen.

Er zijn drie soorten Malaria pillen verkrijgbaar die afhankelijk van uw bestemming, reisduur en gezondheid worden voorgeschreven. Malaria pillen zijn niet verkrijgbaar zonder consult en doktersrecept.

Online afspraak maken

Bezoek nu Meditel Reisvaccinaties om direct online een afspraak te maken met een reisarts (gespecialiseerd in vaccinaties). Meditel Reisvaccinaties heeft 34 vestigen in het gehele land.

Meer informatie over: Bali of Indonesië

Vliegtickets & complete reizen

Vindt nu de goedkoopste vakanties naar Bali bij Arke. Arke is dé specialist op het gebied van reizen naar Bali. Hierdoor bieden ze alleen die reizen aan die u een heel leven bij zullen blijven. Doordat Arke gebruik maakt van haar eigen airline Arke Fly kunnen ze ook nog eens zéér concurrerende tarieven bieden.

Hieronder treft u het complete aanbod van reizen naar Bali van Arke aan:

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 next

Items per page:

Hidden Treasures of Bali
Java & Bali No Hurries
Highlights of Northern Bali
Highlights of Indonesia

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 next

Items per page:

Meer informatie over: Bali of Indonesië

Lokale valuta en pinautomaten

Op Bali kan worden betaald met de Indonesische Rupiah of Roepia. Euro’s omwisselen voor de Indonesische Rupiah gaat heel eenvoudig en tegen 0% provisie via GWK Travelex. U kunt uw buitenlandse geld online regelen en vervolgens afhalen bij een van de 51 GWK Travelex vestigingen. U vindt deze vestigingen onder andere op Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport. Ook bij de grotere NS Stations en in diverse stadscentra treft u vestigingen aan. Bij GWK Travelex kunt u ook uw prepaid creditcard, een Cash Passport, regelen. Een Cash Passport is beschikbaar in veel valuta’s en wordt wereldwijd geaccepteerd.

Om direct uw buitenlandse valuta te regelen, klikt u op onderstaande knop. U komt dan rechtstreeks terecht bij GWK Travelex.

Indien u online uw valuta besteld, betaalt u 0% provisie!

Meer informatie over: Bali of Indonesië

Reisgidsen

Meer informatie over: Bali of Indonesië