Vliegtijd naar Barbados

Hoe lang is het vliegen naar Barbados?

Vliegtijd naar Barbados:
Bestemming Vliegtijd naar Barbados Goedkope tickets
Barbados 09 uur 00 minuten

De vliegtijd naar Barbados is 9 uur en 0 minuten. De vliegtijd is afhankelijk van de bestemming in Barbados.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Barbados

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Barbados? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s op Barbados.

Hoe lang is het vliegen naar Barbados

Hoe lang het vliegen is naar Barbados wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Barbados kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Barbados beïnvloeden.

De vluchtduur naar Barbados wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur vluchtduur toenemen.

Uiteraard is ook uw eindbestemming belangrijk voor de vliegtijd. De vliegtijd naar Barbados bedraagt 9 uur. Lees verder op deze website voor uitgebreide informatie over uw bestemming.

Visum

Voor uw bezoek aan Barbados is geen visum nodig.

Vaccinatie

Voor uw bezoek aan Barbados zijn geen vaccinaties nodig.

Malaria

Op Barbados komt geen Malaria voor. U heeft dus geen Malaria pillen nodig voor uw reis.

Vliegtickets

Vindt nu de meest complete reizen naar Barbados bij Kuoni. Kuoni staat al jarenlang bekend als de onbetwiste specialist op het gebied van complete en betaalbare vakanties naar dit prachtige eiland.

Hieronder treft u het complete aanbod van vakanties naar Barbados aan:
 
[display_pages store=”248″][user_pages store=”248″]

[display_multi store=”248″]

[display_pages store=”248″][user_pages store=”248″]

Hoe lang vliegen naar Barbados

Hoelang vliegen naar Barbados? Als stelregel zou je kunnen aanhouden dat een rechtstreekse vlucht naar Barbados een vliegduur heeft van 9 uur. Een eventuele overstap of een tussenstop om te tanken kan van invloed zijn op de totale vliegtijd.

Wereldstekkers / Reisstekkers

Stekkers zijn onderverdeeld in verschillende typen. Elk type past bij één bepaald soort stopcontact. Een aantal typen stekkers past op meerdere soorten stopcontacten. Vaak gaat het hierbij om ongeaarde stekkers die op geaarde stopcontacten passen. Het aansluiten van een ongeaarde stekker op een geaard stopcontact kan een risico opleveren. Geaarde verbindingen zijn namelijk veel veiliger in het geval van kortsluiting. Bij een ongeaarde stekker kan, in het geval van kortsluiting, brand ontstaan.

Op Barbados wordt gebruik gemaakt van stekkers van het type A en B. Het verschil tussen beide stekkers is dat type B geaard is. STekker type A BIn Nederland maken we gebruik van type C en F, en in België van type C en E. Uw apparaten, zoals opladers, muggenstekkers of een föhn passen daardoor niet op de stopcontacten Op Barbados. U heeft hiervoor dus een verloop of reisstekker nodig.

Brennenstuhl Reisstekkerset

 

Veel reizigers naar Barbados kiezen voor een zogenaamde reisstekker-set. Een reisstekker-set bestaat uit één verloopstekker met meerdere adapters. Deze adapters maken het mogelijk de reisstekker over de hele wereld te gebruiken. Zo hoeft u maar één keer een reisstekker aan te schaffen ongeacht de landen waar u ooit nog naar op reis gaat! U klikt eenvoudig het juist type adapter op de verloopstekker. De verloopstekker plaatst u in het stopcontact en vervolgens kunt u uw apparatuur daar op aan sluiten.

De reisstekker-set van Brennerstuhl beschikt over 7 adapters (geaard). Hierdoor is deze reisstekker te gebruiken in ruim 150 landen. Voor meer informatie over het gebruik van de reisstekker-set, de landen waarin deze te gebruiken is, of om de reisstekker aan direct te bestellen, klikt u op de groene knop.

Reist u vaak of verblijft u voor langere tijd op uw bestemming dan is een reisstekker-set ideaal.

In sommige gevallen is alleen een reisstekker niet voldoende. Naast het type stekker zijn ook de frequentie en het voltage belangrijk. Tegenwoordig zijn bijna alle moderne apparaten geschikt voor de meest voorkomende frequenties en voltages. U kunt dit eenvoudig controleren in de handleiding van uw apparatuur. Ook hebben veel apparaten een sticker waarop deze gegevens op staan. Wanneer uw apparaten niet geschikt zijn voor de frequentie en voltage die gebruikt worden op uw bestemming, dient u ook een omvormer te gebruiken. De frequentie en voltage Op Barbados zijn als volgt:

Voltage Frequentie
115 Volt 50 Hz

Het Zikavirus op Barbados

Op Barbados komt het Zikavirus voor!

Het Zikavirus wordt overgedragen door muggen (de Gelekoortsmug of de Denguemug) en veroorzaakt Zikakoorts. Er zijn ook aanwijzingen dat het Zikavirus seksueel overdraagbaar is. Het Zikavirus verloopt bij de meeste besmettingen vrij mild en gaat gepaard met acute koorts, gewrichtspijn, ontstekingen aan de ogen, huiduitslag en soms hoofdpijn en diarree. Sinds kort wordt het Zikavirus echter steeds vaker in verband gebracht met het syndroom van Guillain-Barré en Microcefalie.

Bij het syndroom van Guillain-Barré is er sprake van spierzwakte of verlamming en vaak ook van gevoelsstoornissen zoals gevoelloosheid of tintelingen. De ernst van de ziekte varieert van lichte verschijnselen tot een tijdelijke volledige verlamming waarbij ook de ademhalingsspieren en de aangezichtsspieren verlamd kunnen raken.

Microcefalie wordt gekenmerkt door een te kleine schedel bij pasgeborenen. Hierdoor kunnen de hersenen zich niet goed ontwikkelen, met als gevolg een verstandelijke beperking die in het ergste geval kan leiden tot een ernstige verstandelijke handicap. Ook de motorische ontwikkeling kan achterblijven en er kunnen afwijkingen aan de organen optreden. Microcefalie kan niet worden genezen. Het Zikavirus is dan ook een groot risico voor zwangere vrouwen. Het reizen naar landen waar het Zikavirus voorkomt, zoals El Salvador , wordt zwangere vrouwen dan ook afgeraden.

Tijdens uw verblijf op Barbados dient u onderstaande preventieve maatregelen in acht te nemen:

  • Slaap zoveel mogelijk onder een geïmpregneerde klamboe. (Klamboe bestellen)
  • Smeer onbedekte huid in met DEET. (DEET bestellen)
  • Draag zoveel mogelijk bedekkende kleding.

Samenvatting

Met deze pagina hopen wij uw vraag “Hoe lang is het vliegen naar Barbados te hebben beantwoord. Kiest u er voor naar Barbados af te reizen, houdt dan rekening met een vliegtijd van 9 uur.