Vliegtijd naar Chili

Hoe lang is het vliegen naar Chili?

Vliegtijd naar Chili:
Bestemming Vliegtijd naar Chili Goedkope tickets
Antofagasta 15 uur 05 minuten Vlucht zoeken
Puerto Montt 16 uur 55 minuten
Punta Arenas 18 uur 25 minuten Vlucht zoeken
Santiago de Chile 15 uur 35 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar Chili is 16 uur en 10 minuten. De exacte vliegtijd is afhankelijk van de bestemming in Chili.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Chili

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Chili? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s in Chili.

Visum

Voor uw bezoek aan Chili is geen visum nodig. Wel moet u tijdig de juiste vaccinaties halen. Lees hieronder hoe u deze vaccinaties tijdig en eenvoudig kunt regelen.

Vliegtickets & complete reizen

Vindt nu de goedkoopste en meest complete vakanties naar Chili bij Tui en Tenzing Travel. Tenzing Travel is dé specialist op het gebied van reizen naar Chili. Hierdoor bieden ze alleen die reizen aan die u een heel leven bij zullen blijven.

Uiteraard kunt u bij Tenzing Travel geheel gratis en vrijblijvend brochures en offertes opvragen! Klik op uw vakantie naar keuze en vraag aan!

Hieronder treft u het complete aanbod van reizen naar Chili van Tenzing Travel en Tui aan:

[display_pages store=”282″][user_pages store=”282″]

[display_multi store=”282″]

[display_pages store=”282″][user_pages store=”282″]

Vaccinatie

In Chili komen meerdere infectieziekten voor, waarvoor u gevaccineerd dient te worden. Zonder vaccinaties bent u minder beschermt tegen deze infectieziekten met mogelijk ernstige gevolgen voor uw gezondheid. Regel daarom uw vaccinaties op tijd!

Vaccinaties voor Chili

Voor uw reis naar Chili bevelen wij altijd de volgende vaccinaties aan:

  • DTP (€ 23,30)
  • Hepatitis A (volw. € 53,00)

Afhankelijk van uw reisduur, accommodatie en geplande activiteiten kan een vaccinatie tegen Buiktyfus en Rabiës noodzakelijk zijn.

U kunt uw vaccinatie online regelen bij Meditel. Meditel is gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek en vaccinaties. U kunt nu online een afspraak inplannen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt, bij één van de 34 vestigingen. U vindt deze vestigingen in het gehele land. Er is er dus altijd een vestiging dicht bij u in de buurt!

Klik op onderstaande groene knop om direct een afspraak te maken bij Meditel Reisvaccinaties.

Vaccinatie afspraak makenVoordelen vaccinaties Meditel

Eenvoudig en snel geregeld!

Meditel werkt uitsluitend met gespecialiseerde artsen, die tijdens uw consult, op basis van uw gezondheid, uw reisbestemming en de reisduur, direct de juiste vaccinaties geven. U regelt dus alles in één bezoek!

De kosten van uw vaccinaties blijven beperkt doordat zorgverzekeraars (een deel van) de kosten betalen.

Malaria

In Chili komt geen Malaria voor. U heeft dus geen Malaria pillen nodig voor uw reis.

Risico op teken / Ziekte van Lyme

Tekenpincet bestellen

Chili staat erom bekend dat er mogelijk teken besmet zijn met de Borrelia bacterie. Deze bacterie is de veroorzaker van de ziekte van Lyme.

Deze ziekte veroorzaakt in het eerste stadium griepachtige symptomen. In het tweede stadium kunnen neurologische, gewrichts- en / of hartklachten optreden. Wanneer de ziekte van Lyme te laat wordt behandeld kunnen deze klachten van blijvende aard zijn. Doordat de symptomen van het eerste stadium vaak niet in verband worden gebracht met een tekenbeet lopen veel mensen ongemerkt rond met een besmetting. Hierdoor is de kans om in het tweede stadium terecht te komen groot.

Het is daarom belangrijk om ten alle tijden, gedurende uw reis naar Chili, een tekenpincet bij de hand te hebben. Zo kunt u direct na het constateren van een tekenbeet de teek veilig verwijderen. Hoe langer de teek in uw huid zit, des de groter de kans op besmetting is. De kans op besmetting wordt op ongeveer 100% geschat indien de teek langer dan 72 in de huid zit (en de betreffende teek de Borrelia bacterie bij zich draagt). Gebruik bij het verwijderen van een teek nooit een gewone pincet maar kies altijd voor een speciale tekenpincet. Bij het gebruik van een gewone pincet kan de teek gedeeltelijk achterblijven of als reactie speeksel in de wond spuiten. De kans op besmetting neemt hierdoor aanzienlijk toe!

Er is geen vaccinatie tegen de ziekte van Lyme mogelijk en iedere tekenbeet kan voor een nieuwe besmetting zorgen. Zorg daarom dat u altijd een tekenpincet paraat heeft!

Prijzen in Chili

Het prijspeil in Chili ligt ongeveer 7% lager dan in Nederland. Dit houdt in dat u voor een product dat in Nederland € 100,- kost, u in Chili ongeveer 93 Euro moet te betalen (omgerekend vanuit de lokale valuta).

De prijzen in Chili zijn sinds 2011, ten op zichte van het prijspeil in Nederland, met ongeveer 12% gedaald. Met deze daling behoort Chili tot de 30 landen waar de prijzen het hardst dalen.

Met het huidige prijspeil behoort Chili tot de 25 goedkoopste landen ter wereld.

Lokale valuta en pinautomaten

Euro’s omwisselen voor de Chileense Peso gaat heel eenvoudig en tegen 0% provisie via GWK Travelex. U kunt uw buitenlandse geld online regelen en vervolgens afhalen bij een van de 51 GWK Travelex vestigingen. U vindt deze vestigingen onder andere op Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport. Ook bij de grotere NS Stations en in diverse stadscentra treft u vestigingen aan. Bij GWK Travelex kunt u ook uw prepaid creditcard, een Cash Passport, regelen. Een Cash Passport is beschikbaar in veel valuta’s en wordt wereldwijd geaccepteerd.

Om direct uw buitenlandse valuta te regelen, klikt u op onderstaande knop. U komt dan rechtstreeks terecht bij GWK Travelex.

 

Indien u online uw valuta besteld, betaalt u 0% provisie!

 

Reisgidsen