Cleveland

Hoe lang is het vliegen naar?

Cleveland 08 uur 45 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Cleveland  – Verenigde Staten? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Cleveland bereikt u via de internationale luchthaven Cleveland Hopkins International Airport.

Cleveland Hopkins International Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 20,9 kilometer van Cleveland. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Cleveland bedraagt met de auto ongeveer 17 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Cleveland Hopkins International Airport vervoert jaarlijks ongeveer 9 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 15 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 80 bestemmingen. Onder andere American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, Spirit Airlines en United Airlines vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 3 start –en landingsbanen van 1835 2745 en 3035 meter lang. Cleveland Hopkins International Airport is een luchthaven met goede faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Onder andere winkels van Sunglass Hut zijn aanwezig op deze luchthaven. Voor een hapje of een drankje kunt u onder andere terecht bij een vestiging van Cinnabon, Dunkin’ Donuts, Starbucks en Subway.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty hebben een balie waar u terecht kunt.