Cochin

Hoe lang is het vliegen naar Cochin?

Vliegtijd naar Cochin:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Cochin 10 uur 40 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Cochin – India? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Cochin bereikt u via de internationale luchthaven Cochin International Airport.

Cochin International Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 37 kilometer van Cochin. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Cochin bedraagt met de auto ongeveer 76 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Cochin International Airport vervoert jaarlijks ongeveer 10 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 25 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 90 bestemmingen. Onder andere Saudi Arabian Airlines, Qatar Airways, Oman Air, Kuwait Airways en Emirates vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 1 start –en landingsbaan van 3400 meter lang. Cochin International Airport is een luchthaven met goede faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Onder andere winkels van Samsonite, Swiss Time and WHSmith zijn aanwezig op deze luchthaven. Voor een hapje of een drankje kunt u onder andere terecht bij een vestiging van Burger King.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Car Hire Kerala heeft een balie waar u terecht kunt.