Vliegtijd naar de Democratische Republiek Congo

Hoe lang is het vliegen naar Congo?

Vliegtijd naar Congo:
Bestemming Vliegtijd naar de Democratische Republiek Congo Goedkope tickets
Kinshasa 08 uur 00 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar de Democratische Republiek Congo is 8 uur. De vliegtijd is afhankelijk van de bestemming in de Democratische Republiek Congo.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Congo

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Congo? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s in Congo.

Visum

Heeft u al gecontroleerd welk visum u voor Congo nodig heeft?

Congo heeft afhankelijk van het reisdoel, de bestemming en reisduur een toeristenvisum of zakenvisum verplicht gesteld. Zonder geldige visum zal u de toegang tot Congo worden geweigerd. Dit houdt in dat u op het vliegveld niet door de douane komt en bij de eerst volgende mogelijkheid retour dient te vliegen. Naast een hoop stress en irritatie zal dit ook aanzienlijke kosten met zich meebrengen!

Een visum aanvragen staat bekend als een moeilijk en bureaucratisch proces. Om u al deze “papieren” ellende te besparen kunt u nu online uw visum aanvragen. De Visumcentrale zorgt ervoor dat uw visum aanvraag snel en tijdig wordt behandeld. Indien gewenst kunnen zij zelfs uw visum bij u thuis afleveren!

Controleer nu direct wat voor visum u voor Congo nodig heeft, en vraag dit visum direct online aan! Alles wordt voor u geregeld!

Malaria

Voor deze bestemming wordt dringend geadviseerd om voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Malaria is een infectieziekte waar géén vaccinatie voor bestaat. Om u te beschermen tegen Malaria kunt u uitsluitend Malaria pillen innemen.

Er zijn drie soorten Malaria pillen verkrijgbaar die afhankelijk van uw bestemming, reisduur en gezondheid worden voorgeschreven. Malaria pillen zijn niet verkrijgbaar zonder consult en doktersrecept.

Online afspraak maken

Bezoek nu Meditel Reisvaccinaties om direct online een afspraak te maken met een reisarts (gespecialiseerd in vaccinaties). Meditel Reisvaccinaties heeft 34 vestigen in het gehele land.

De Reisarts bij u thuis!

Komt het u niet uit om naar een reisarts toe te gaan, dan kunt u ook een afspraak maken bij Thuisvaccinaties.nl. Een reisarts zal dan bij u thuis langs komen om te bepalen welke soort malaria pillen het beste bij u en uw bestemming passen. Eventuele andere noodzakelijke vaccinaties kunnen ook direct worden gegeven. Zo gaat u goed beschermt op reis!

Reisgidsen