Over ons

Welkom bij Hoelangvliegennaar.nl!

Deze website is ontstaan uit frustratie omdat er nog geen website bestond waar men in 1 oogopslag kon zien hoe lang het vliegen is naar een bepaalde (vakantie) bestemming.

Hier en daar staat er op een forum en/of website wel wat informatie over de duur van een vlucht, echter een centraal punt om in een oogopslag de vluchtduur te bekijken van alle landen bestond nog niet.

De vliegtijden die wij weergeven zijn een benadering van de werkelijkheid. De exacte vluchtduur hangt af van de weersomstandigheden, gekozen route, type vliegtuig en (eventuele) tussenstop. Al met al streven wij er naar om een exacte aanduiding te geven van hoelang het vliegen is naar uw (vakantie) bestemming.

Inmiddels bestaat onze website uit meer dan alleen vluchttijden. Ook andere onderwerpen die mogelijk frustratie opleveren hebben wij toegevoegd. Wilt u weten of u een visum moet aanvragen? Met welke valuta ze in het land van bestemming betalen en of u wellicht inentingen of malariapillen nodig heeft? Deze website geeft u op een eenvoudige en doeltreffende wijze de benodigde informatie.

Hoelangvliegennaar.nl is uw one-stop informatiebron voor als u op reis gaat!

Over ons

Hoelangvliegennaar.nl exploiteert meerdere websites met verschillende doeleinden. Zowel met een informatieve als commerciële insteek worden er websites gelanceerd. Wanneer er vragen zijn horen wij het graag via;

Hoelangvliegennaar.nl
Marsstraat 18
2394 ND Hazerswoude Rijndijk

Bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Neem daarvoor contact op via e-mail.

+31 6 18 33 41 72
info@hoelangvliegennaar.nl