Cork

Hoe lang is het vliegen naar Cork?

Vliegtijd naar Cork:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Cork 01 uur 35 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Cork – Ierland? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Cork bereikt u via de internationale luchthaven Cork Airport.

Cork Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 10 kilometer van Cork. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Cork bedraagt met de auto ongeveer 18 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Cork Airport vervoert jaarlijks ongeveer 2,3 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 10 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 50 bestemmingen. Onder andere Flybe, Volotea, Ryanair, Aer Lingus en Aer Lingus Regional vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 2 start –en landingsbanen van 2135 en 1310 meter lang. Cork Airport is een luchthaven met zeer beperkte faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Onder andere winkels van WHSmith zijn aanwezig op deze luchthaven.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Avis, Budget, Dooley, Enterprise, Europcar en Hertz hebben een balie waar u terecht kunt.