Vliegtijd naar Corsica

Hoe lang is het vliegen naar Corsica?

Vliegtijd naar Corsica:
Bestemming Vliegtijd naar Corsica Goedkope tickets
Corsica – Ajaccio 02 uur 20 minuten Vlucht zoeken
Corsica – Calvi 02 uur 20 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar Corsica is 2 uur en 20 minuten.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Corsica

Waar bestel ik een reisgids?

Hoe lang is het vliegen naar Corsica

Hoe lang het vliegen is naar Corsica wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Corsica kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Corsica beïnvloeden.

De vluchtduur naar Corsica wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur vluchtduur toenemen.

Voor vliegtijden naar andere bestemmingen in Frankrijk kijk dan op de volgende pagina: Vliegtijden naar Vliegtijd naar Frankrijk