Vliegtijd naar De Azoren

Hoe lang is het vliegen naar Azoren Ponta Delgado?

Vliegtijd naar Azoren Ponta Delgado:
Bestemming Vliegtijd naar De Azoren Goedkope tickets
De Azoren – Ponta Delgada 04 uur 30 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar De Azoren is 4 uur en 30 minuten. De vliegtijd is afhankelijk van de bestemming op De Azoren.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel de Azoren

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: de Azoren – Portugal? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

De Azoren bereikt u via de internationale luchthaven Aeroporto João Paulo II.

Aeroporto João Paulo II
Deze luchthaven ligt op ongeveer 6 kilometer van Ponta Delgada. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Ponta Delgada bedraagt met de auto ongeveer 7 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Aeroporto João Paulo II vervoert jaarlijks ongeveer 1 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 5 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 30 bestemmingen. Onder andere TAP Portugal en easyJet vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 1 start –en landingsbaan van 2500 meter lang. Aeroporto João Paulo II is een luchthaven met beperkte faciliteiten. Er is mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Voor een hapje of een drankje kunt u terecht bij een aantal lokale eetgelegenheden, waaronder Sky Plaza en de Connection foodbar.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere AutAtlantis, Hertz, en Varela Rent-a-car hebben een balie waar u terecht kunt.

Reisgidsen