Vliegtijd naar Eindhoven

Hoe lang is het vliegen naar Eindhoven?

Vliegtijd naar Eindhoven:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Eindhoven Afhankelijk van uw vertrekpunt Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Eindhoven – Nederland? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Eindhoven bereikt u via de internationale luchthaven Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 9 kilometer van Eindhoven. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Eindhoven bedraagt met de auto ongeveer 11 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Eindhoven Airport vervoert jaarlijks ongeveer 5 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 6 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 65 bestemmingen. Onder andere Ryanair, Transavia, TUI fly, Vueling en Wizz Air vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 1 start –en landingsbaan van 3000 meter lang. Eindhoven Airport is een luchthaven met zeer beperkte faciliteiten. Er is mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Voor een hapje of een drankje kunt u onder andere terecht bij een vestiging van Starbucks.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Avis, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt hebben een balie waar u terecht kunt.

Reisgidsen