Vliegtijd naar Frans Polynesië

Hoe lang is het vliegen naar Frans Polynesië?

Vliegtijd naar Frans Polynesië:
Bestemming Vliegtijd naar Frans Polynesië Goedkope tickets
Bora Bora 21 uur 00 minuten Vlucht zoeken
Papeete 22 uur 00 minuten Vlucht zoeken
Tahiti 22 uur 00 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar Frans Polynesië is 21 uur en 30 minuten. De vliegtijd is afhankelijk van de bestemming in Frans Polynesië.

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Frans Polynesië? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s in Frans Polynesië.

Visum

Voor uw bezoek aan Frans Polynesië heeft u in principe geen visum nodig. Alleen wanneer u van plan bent om langer dan 3 maanden te blijven is een visum noodzakelijk. Omdat Frans Polynesië behoort tot de Franse overzeese gebieden dient u voor een visum contact op te nemen met de Franse Ambassade.

Hoewel een visum in de meeste gevallen niet noodzakelijk is, dient u er wel rekening mee te houden dat u altijd, naast uw paspoort, ook een retourticket, of een ticket naar een volgende bestemming heeft. Zonder deze documenten zal de toegang tot Frans Polynesië worden geweigerd.

Vaccinatie

In Frans-Polynesie komen meerdere infectieziekten voor, waarvoor u gevaccineerd dient te worden. Zonder vaccinaties bent u minder beschermt tegen deze infectieziekten met mogelijk ernstige gevolgen voor uw gezondheid. Regel daarom uw vaccinaties op tijd!

Vaccinaties voor Frans-Polynesie

Voor uw reis naar Frans-Polynesië bevelen wij altijd de volgende vaccinaties aan:

  • DTP (€ 23,30)
  • Hepatitis A (€ 53,00)
  • Tyfus (€ 31,80)

Afhankelijk van uw reisduur, accommodatie en geplande activiteiten kan een vaccinatie tegen, Hepatitis B, en Rabiës noodzakelijk zijn.

U kunt uw vaccinatie online regelen bij Meditel. Meditel is gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek en vaccinaties. U kunt nu online een afspraak inplannen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt, bij één van de 34 vestigingen. U vindt deze vestigingen in het gehele land. Er is er dus altijd een vestiging dicht bij u in de buurt!

Klik op onderstaande groene knop om direct een afspraak te maken bij Meditel Reisvaccinaties.

Vaccinatie afspraak makenVoordelen vaccinaties Meditel

Eenvoudig en snel geregeld!

Op Frans-Polynesie komt geen Malaria voor.

Lokale valuta en pinautomaten

Op Frans-Polynesië kunt u betalen voor de CFP-Frank. De CFP-Frank is de officiële munteenheid voor de Franse Overzeese gebieden. Euro’s omwisselen voor Frank kan ter plaatse op de eilanden Tahiti en Moorea. In de grotere dorpen is soms een Pin automaat aanwezig. Ook bieden enkele hotels de mogelijkheid om geld te wisselen.

Vrijwel alle hotels en horeca accepteren een creditcard. U kunt een prepaid creditcard bestellen bij GWK Travelex. Naast vele soorten vreemd valuta bieden zij ook de Prepaid Mastercard aan die wereldwijd wordt geaccepteerd. Klik op onderstaande groene knop om de prepaid creditcard te bestellen.

Buitenlandse valuta bestellen

Indien u online uw prepaid creditcard besteld, betaalt u 0% provisie!

Reisgidsen