Galway

Hoe lang is het vliegen naar Galway?

Vliegtijd naar Galway:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Galway 01 uur 35 minuten

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Galway – Ierland? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Galway bereikt u via de internationale luchthaven Shannon Airport.

Galway Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 95 kilometer van Galway. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Galway bedraagt met de auto ongeveer 1 uur en 15 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Shannon Airport vervoert jaarlijks ongeveer 1,7 miljoen passagiers. Er vliegen 13 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 35 bestemmingen. Onder andere American Airlines, Air Canada, Austrian Airlines, Delta Air Lines en Lufthansa vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 1 start –en landingsbaan van 3200 meter lang. Shannon Airport is een luchthaven met zeer beperkte faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Onder andere winkels van WHSmith zijn aanwezig op deze luchthaven.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Avis, Budget, Europcar en Hertz hebben een balie waar u terecht kunt.