Gaziantep

Hoe lang is het vliegen naar?

Gaziantep 04 uur 35 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Gaziantep  – Turkije? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Gaziantep bereikt u via de internationale luchthaven Gaziantep Oguzeli International Airport.

Gaziantep Oguzeli International Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 20,1 kilometer van Gaziantep. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Gaziantep bedraagt met de auto ongeveer 25 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Gaziantep Oguzeli International Airport vervoert jaarlijks ongeveer 1,2 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 10 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar 10 bestemmingen. Onder andere Corendon Airlines, Germania, Iraqi Airways, Pegasus Airlines en Turkish Airlines vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 2 start –en landingsbanen van 3000 en 3000 meter lang. Gaziantep Oguzeli International Airport is een luchthaven met zeer beperkte faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Avis, Arsan, Budget, Ersun, Garenta, Hertz en Rent go hebben een balie waar u terecht kunt.