Goa

Hoe lang is het vliegen naar Goa?

Vliegtijd naar Goa:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Goa 10 uur en 15 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Goa – India? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Hoe lang is het vliegen naar Goa

Hoe lang het vliegen is naar Goa wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Goa kan door het type vliegtuig zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het vliegtuigtype maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Goa beïnvloeden.

De vluchtduur naar Goa wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur toenemen. Afhankelijk vanaf welke gate u vertrekt en naar welke baan u moet taxiën kan de vluchtduur met 20 minuten toenemen.

De vliegtijd naar Goa is 10 uur en 15 minuten. Voor uitgebreide informatie over Goa leest u verder op deze pagina.