Handige kaarten

Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele handige kaarten die u kunnen helpen bij, het plannen van, uw reis. Het overzicht met handige kaarten wordt regelmatig uitgebreid. Heeft u tips over informatie die u graag zou willen zien, laat het ons dan weten.
 

 

 

 

 

Visumkaart

Visumkaart

Deze kaart toont voor alle bestemmingen of een visum verplicht is gesteld door het land van bestemming. Door op het land te klikken krijgt u uitgebreide informatie over het aanvragen van het betreffende visum. Voor de meeste landen kunt u direct via deze site uw visum aanvraag indienen.

Klik hier voor de kaart!

 

 

 

 

 

Reisadvies

ReisadviesDeze kaart toont voor alle bestemmingen of er een negatief of positief reisadvies is afgegeven. Door op het land te klikken krijgt u te zien wat voor reisadvies er voor uw bestemming is afgeven en of u aanvullende maatregelen dient te nemen.

 

Klik hier voor de kaart!

 

 

 

 

 

Eurolanden

Eurolanden

Deze kaart toont voor alle bestemmingen of u er met de EURO kunt betalen. Door op het land te klikken krijgt u aanvullende informatie over betaal -en pinmogelijkheden, eventuele andere valuta’s (bij landen waar de EURO geen wettig betaalmiddel is) en de mate waarin creditcards worden geaccepteerd.

 

Klik hier voor de kaart!

 

 

 

 

 

Gele Koorts

Gele Koorts

Deze kaart toont voor alle bestemmingen of een vaccinatie voor Gele Koorts noodzakelijk is. Door op het land te klikken krijgt u aanvullende informatie over alle benodigde vaccinaties voor uw bestemming. Ook heeft u direct de mogelijkheid om een afspraak in te plannen bij Thuisvaccinatie.nl

 

Klik hier voor de kaart!