Harare

Hoe lang is het vliegen naar Harare ?

Vliegtijd naar Harare :
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Harare 10 uur 10 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Harare – Zimbabwe? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Harare bereikt u via de internationale luchthaven Robert Gabriel Mugabe International Airport.

Robert Gabriel Mugabe International Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer van Harare. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Harare bedraagt met de auto ongeveer 21 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Robert Gabriel Mugabe International Airport vervoert jaarlijks ongeveer 0,6 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 15 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar 15 bestemmingen. Onder andere British Airways, Emirates, Ethiopian Airlines, Kenya Airways en RwandAir vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 1 start –en landingsbaan van 4725 meter lang. Robert Gabriel Mugabe International Airport is een luchthaven met beperkte faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Avis, Europcar en Keddy hebben een balie waar u terecht kunt.