Vliegtijd naar Ibiza

Hoe lang is het vliegen naar Ibiza?

Vliegtijd naar Ibiza:
Bestemming Vliegtijd naar Ibiza Goedkope tickets
Ibiza 2 uur 00 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar Ibiza is 2 uur.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Ibiza

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Ibiza – Spanje – de Balearen? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Wat is het adres van de luchthaven van Ibiza?

Het adres van de luchthaven van Ibiza is 07818 Sant Jordi de ses Salines, Balearen, Spanje. Het vliegveld ligt ten zuid-westen van het centrum van Ibiza-stad.

IATA-code: IBZ
ICAO-code: LEIB

Klik op onderstaande knop om het adres op Google Maps te bekijken.

 

Bekijk op Google Maps

 

Wat is het telefoonnummer van de luchthaven van Ibiza?
Het telefoonnummer van Ibiza Airport Aeroport d’Eivissa is +34 913 21 10 00.

 

 

Visum

Voor uw bezoek aan Ibiza is geen visum nodig. Wel moet u in enkele gevallen tijdig de juiste vaccinaties halen. Lees hieronder hoe u deze vaccinaties tijdig en eenvoudig kunt regelen.

Vaccinatie

Voor uw bezoek aan Ibiza is een vaccinatie niet verplicht. Afhankelijk van uw reisdoel en reisduur kan een vaccinatie tegen Rabiës gewenst zijn.

Wilt u zich verder informeren over mogelijke vaccinaties, omdat u wellicht een rondreis maakt en daarbij meerdere landen aandoet, klik dan op onderstaande groene knop.

Klik op onderstaande groene knop om direct een afspraak te maken bij Meditel Reisvaccinaties.

Vaccinatie afspraak makenVoordelen vaccinaties Meditel

Malaria

Op Ibiza komt geen Malaria voor.

Vliegtickets & complete reizen

Vindt nu de goedkoopste vakanties naar Ibiza bij Arke. Arke is dé specialist op het gebied van reizen naar Ibiza. Hierdoor bieden ze alleen die reizen aan die u een heel leven bij zullen blijven. Doordat Arke gebruik maakt van haar eigen airline Arke Fly kunnen ze ook nog eens zéér concurrerende tarieven bieden.

Hieronder treft u het complete aanbod van reizen naar Ibiza van Arke aan:

[display_pages store=”139″][user_pages store=”139″]

[display_multi store=”139″]

[display_pages store=”139″][user_pages store=”139″]

Praktische informatie:

Achtergrond informatie:

Bezienswaardigheden

Archeologisch Museum
Het Archeologisch Museum op Ibiza is geopend in 1907. Het Archeologisch Museum behoudt, onderzoekt en toont historische artefacten en resten op Ibiza en Formentera, ook wel aangeduid als de “Pityusic Islands”.

De afstand vanaf het centrum naar het Archeologisch Museum is ongeveer 16 kilometer. U bereikt het museum in 25 minuten. Het Archeologisch Museum is het hele jaar door geopend, met uitzondering van alle maandagen en officiële feestdagen. De openingstijden zijn van 10:00 uur tot 14:00 uur en van 18:30 tot 21:00 uur. Op zondagen is het museum alleen in de ochtend geopend. In het laagseizoen is het museum geopend van 09:30 tot 15:00 uur.

Contemporary Art Museum
Het Contemporary Art Museum op Ibiza opende haar deuren in 1969. Jaarlijks trekt het museum 100.000 bezoekers. In het Contemporary Art Museum vindt u diverse (kunst) exposities.

De afstand vanaf het centrum naar het Contemporary Art Museum is ongeveer 15 kilometer. U bereikt het museum in 20 minuten.

Het Contemporary Art Museum is het hele jaar door geopend, met uitzondering van alle maandagen. De openingstijden zijn van 17:00 uur tot 20:00 uur. In het weekend is het museum van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend. Afhankelijk van het seizoen en feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Ethnographic Museum
Het Ethnographic Museum op Ibiza is geopend in 1994. In het Ethnographic Museum vindt alles wat te maken heeft met de traditionele architectuur van Ibiza. (onder andere kleding, alle soorten werkgereedschap en landbouwgereedschappen, muziekinstrumenten, speelgoed, wapens, juwelen en zelfs een oliepers).

De afstand vanaf het centrum naar het Ethnographic Museum is ongeveer 7 kilometer. U bereikt het museum in 10 minuten. Het Ethnographic Museum is het hele jaar door geopend. Uitzonderingen hierop zijn alle maandagen en officiële feestdagen.

De openingstijden zijn van 10:00 uur tot 13:00 uur en van 17:00 uur tot 20:00 uur. Afhankelijk van het seizoen en feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Reisgidsen