Minneapolis

Hoe lang is het vliegen naar Minneapolis ?

Vliegtijd naar Minneapolis :
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Minneapolis 09 uur 25 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Minneapolis  – Verenigde Staten? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Minneapolis bereikt u via de internationale luchthaven Minneapolis–Saint Paul International Airport.

Minneapolis–Saint Paul International Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 17 kilometer van Minneapolis. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Minneapolis bedraagt met de auto ongeveer 24 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Minneapolis–Saint Paul International Airport vervoert jaarlijks ongeveer 38 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 15 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 130 bestemmingen. Onder andere American Airlines, Delta, KLM, Southwest en United vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 4 start –en landingsbanen van 2440, 2500, 3050 en 3355 meter lang. Minneapolis–Saint Paul International Airport is een luchthaven met uitstekende faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Onder andere winkels van Sunglass Hut and Swarovski zijn aanwezig op deze luchthaven. Voor een hapje of een drankje kunt u onder andere terecht bij een vestiging van Burger King, DQ, Dunkin Donuts, McDonald’s, Starbucks en Subway.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty hebben een balie waar u terecht kunt.