Vliegtijd naar Nederland

Hoe lang is het vliegen naar Nederland?

Vliegtijd naar Nederland:
Bestemming Vliegtijd naar Nederland Goedkope tickets

Eenvoudig in gebruik!

Amsterdam Afhankelijk van uw vertrekpunt Vlucht zoeken
Bonaire 10 uur 00 minuten
Eindhoven Afhankelijk van uw vertrekpunt Vlucht zoeken
Maastricht Afhankelijk van uw vertrekpunt
Rotterdam Afhankelijk van uw vertrekpunt Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar Nederland is afhankelijk van uw vertrekpunt.

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Nederland? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s in Nederland.

Vliegtickets, complete reizen & stedentrips

Visum

Voor uw bezoek aan Nederland is geen visum nodig.

Vaccinatie

Voor uw bezoek aan Nederland zijn geen vaccinaties nodig.

Malaria

In Nederland komt geen Malaria voor. U heeft dus geen Malaria pillen nodig voor uw reis.

Risico op teken / Ziekte van Lyme

Tekenpincet bestellen

Nederland staat erom bekend dat er mogelijk teken besmet zijn met de Borrelia bacterie. Deze bacterie is de veroorzaker van de ziekte van Lyme.

Deze ziekte veroorzaakt in het eerste stadium griepachtige symptomen. In het tweede stadium kunnen neurologische, gewrichts- en / of hartklachten optreden. Wanneer de ziekte van Lyme te laat wordt behandeld kunnen deze klachten van blijvende aard zijn. Doordat de symptomen van het eerste stadium vaak niet in verband worden gebracht met een tekenbeet lopen veel mensen ongemerkt rond met een besmetting. Hierdoor is de kans om in het tweede stadium terecht te komen groot.

Het is daarom belangrijk om ten alle tijden, gedurende uw reis naar Nederland, een tekenpincet bij de hand te hebben. Zo kunt u direct na het constateren van een tekenbeet de teek veilig verwijderen. Hoe langer de teek in uw huid zit, des de groter de kans op besmetting is. De kans op besmetting wordt op ongeveer 100% geschat indien de teek langer dan 72 in de huid zit (en de betreffende teek de Borrelia bacterie bij zich draagt). Gebruik bij het verwijderen van een teek nooit een gewone pincet maar kies altijd voor een speciale tekenpincet. Bij het gebruik van een gewone pincet kan de teek gedeeltelijk achterblijven of als reactie speeksel in de wond spuiten. De kans op besmetting neemt hierdoor aanzienlijk toe!

Er is geen vaccinatie tegen de ziekte van Lyme mogelijk en iedere tekenbeet kan voor een nieuwe besmetting zorgen. Zorg daarom dat u altijd een tekenpincet paraat heeft!