Vliegtijd naar Palma de Mallorca

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Palma de Mallorca – Mallorca? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Reistijd

Palma de Mallorca 02 uur 10 minuten Vlucht zoeken

Luchthaven

Palma de Mallorca bereikt u via de internationale luchthaven Aeropuerto de Palma de Mallorca.

Aeropuerto de Palma de Mallorca
Deze luchthaven ligt op ongeveer 11 kilometer van Palma Mallorca. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Palma Mallorca bedraagt met de auto ongeveer 12 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Aeropuerto de Palma de Mallorca vervoert jaarlijks ongeveer 27 miljoen passagiers. Er vliegen ongeveer 74 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar bijna 66 bestemmingen. Onder andere Air Berlin, Air France, British Airways, easyJet and Lufthansa vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 2 start –en landingsbanen van 3270 en 3000 meter lang. Aeropuerto de Palma de Mallorca is een luchthaven met goede faciliteiten. Er is mogelijkheid om (tax free) te shoppen. Onder andere winkels van Mango en Sunglass Hut zijn aanwezig op deze luchthaven. Voor een hapje of een drankje kunt u onder andere terecht bij een vestiging van Starbucks, Subway, Burger King en McDonalds.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere National Atesa, Avis, Hertz, Europcar en Park&Fly hebben een balie waar u terecht kunt.

Wat is het adres van de luchthaven op Mallorca?

Het adres van Aeropuerto de Palma de Mallorca is 07611 Palma de Mallorca, Balearen, Spanje. Het vliegveld ligt ten oosten van het centrum van Mallorca.

IATA-code: PMI
ICAO-code: LEPA

Klik op onderstaande knop om het adres op Google Maps te bekijken.

Bekijk op Google Maps

Wat is het telefoonnummer van de luchthaven op Mallorca?
Het telefoonnummer van Aeropuerto de Palma de Mallorca is +34 902 40 47 04.

Reisgidsen