Vliegtijd naar Sardinië

Hoe lang is het vliegen naar Sardinië?

Vliegtijd naar Sardinië:
Bestemming Vliegtijd naar Sardinië Goedkope tickets
Sardinië – Cagliari 02 uur 20 minuten Vlucht zoeken
Sardinië – Olbia 02 uur 20 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar Sardinië bedraagt 2 uur en 20 minuten.

Waar bestel ik een reisgids?

Hoe lang is het vliegen naar Sardinië

Hoe lang het vliegen is naar Sardinië wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Sardinië kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Sardinië beïnvloeden.

De vluchtduur naar Sardinië wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur vluchtduur toenemen.

Voor vliegtijden naar andere bestemmingen in Italië kijk dan op de volgende pagina: Vliegtijden naar Vliegtijd naar Italië