Vliegtijd naar de Canarische Eilanden

Hoe lang is het vliegen naar de Canarische Eilanden?

Vliegtijd naar de Canarische Eilanden:
Bestemming Vliegtijd naar de Canarische Eilanden Goedkope tickets

Eenvoudig in gebruik!

Arrecife 4 uur 15 minuten
Fuerteventura 4 uur 20 minuten Vlucht zoeken
Gran Canaria 4 uur 10 minuten Vlucht zoeken
Lanzarote 4 uur 15 minuten Vlucht zoeken
Santa Cruz de la Palma 4 uur 20 minuten Vlucht zoeken
Tenerife 4 uur 20 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

De vliegtijd naar Canarische Eilanden is 4 uur en 15 minuten.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Canarische Eilanden

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Spanje – Canarische Eilanden? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s op de Canarische Eilanden.

Hoe lang is het vliegen naar de Canarische Eilanden

Hoe lang het vliegen is naar de Canarische Eilanden wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar de Canarische Eilanden kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar de Canarische Eilanden beïnvloeden.

De vluchtduur naar de Canarische Eilanden wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur vluchtduur toenemen.

Uiteraard is ook uw eindbestemming belangrijk voor de vliegtijd. De vliegtijd naar de Canarische Eilanden bedraagt ongeveer 4 uur en 20 minuten. Lees verder op deze website voor uitgebreide informatie over uw bestemming.

Visum

Voor uw bezoek aan de Canarische Eilanden is geen visum nodig. Wel moet u in enkele gevallen tijdig de juiste vaccinaties halen. Lees hieronder hoe u deze vaccinaties tijdig en eenvoudig kunt regelen.

Hoe lang vliegen naar de Canarische Eilanden

Hoelang vliegen naar de Canarische Eilanden? Als stelregel zou je kunnen aanhouden dat een rechtstreekse vlucht naar de Canarische Eilanden een vliegduur heeft van tussen de 4 uur en 5 uur. De vliegtijd is natuurlijk sterk afhankelijk van de stad waar je op vliegt. Ook een eventuele overstap of een tussenstop om te tanken kan van invloed zijn op de totale vliegtijd.

Vaccinatie

Voor uw bezoek aan de Canarische Eilanden is een vaccinatie niet verplicht. Afhankelijk van uw reisdoel en reisduur kan een vaccinatie tegen Rabiës gewenst zijn.

Wilt u zich verder informeren over mogelijke vaccinaties, omdat u wellicht een rondreis maakt en daarbij meerdere landen aandoet, klik dan op onderstaande groene knop.

Klik op onderstaande groene knop om direct een afspraak te maken bij Meditel Reisvaccinaties.

Vaccinatie afspraak makenVoordelen vaccinaties Meditel

Malaria

Op de Canarische Eilanden komt geen Malaria voor.

Samenvatting

Met deze pagina hopen wij uw vraag “Hoe lang is het vliegen naar de Canarische Eilanden?” te hebben beantwoord. Kiest u er voor naar de Canarische Eilanden af te reizen, houdt dan rekening met een vliegtijd van tussen de 4 en 5 uur.