Terrace

Hoe lang is het vliegen naar Terrace?

Vliegtijd naar Terrace:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Terrace 12 uur en 05 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Terrace – Canada? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Hoe lang is het vliegen naar Terrace

Hoe lang het vliegen is naar Terrace wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Terrace kan door het type vliegtuig zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het vliegtuigtype maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Terrace beïnvloeden.

De vluchtduur naar Terrace wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur toenemen. Afhankelijk vanaf welke gate u vertrekt en naar welke baan u moet taxiën kan de vluchtduur met 20 minuten toenemen.

De vliegtijd naar Terrace is 12 uur en 05 minuten. Voor uitgebreide informatie over Terrace leest u verder op deze pagina.