Vliegtijd naar Thailand

 

Hoe lang is het vliegen naar Thailand?

Eenvoudig in gebruik!

Vliegtijden naar bestemmingen in Thailand:
Bestemming Vliegtijd naar Thailand Goedkope tickets
Bangkok 12 uur 00 minuten Vlucht zoeken
Chiang Mai 13 uur 00 minuten Vlucht zoeken
Koh Samui 12 uur 50 minuten Vlucht zoeken
Phuket 12 uur 15 minuten Vlucht zoeken
Sukhothai 13 uur 00 minuten Vakantie zoeken
Trat 12 uur 15 minuten Vakantie zoeken

De vliegtijd naar Thailand is 12 uur en 40 minuten. De vliegtijd is afhankelijk van uw bestemming in Thailand.

Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Thailand

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Thailand? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp. Of scroll naar beneden om te zien hoe lang het vliegen is naar alle steden/regio’s in Thailand.

Hoe lang is het vliegen naar Thailand

Hoe lang het vliegen is naar Thailand wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Thailand kan door het vliegtuigtype zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het type vliegtuig maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Thailand beïnvloeden.

De vluchtduur naar Thailand wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Zo bedraagt, op Schiphol, de taxitijd van de terminal naar de Polderbaan ongeveer 15 minuten meer dan naar de Aalsmeerbaan. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur vluchtduur toenemen.

Uiteraard is ook uw eindbestemming belangrijk voor de vliegtijd. De vliegtijd naar Phuket bedraagt 12 uur en 15 minuten, maar naar Chiang Mai doet u er 45 minuten langer over. De hoofdstad Bangkok bereikt u in een vliegtijd van 12 uur. Lees verder op deze website voor uitgebreide informatie over uw bestemming.

Meer informatie over: Thailand

Visum

Samenvatting

Met deze pagina hopen wij uw vraag “Hoe lang is het vliegen naar Thailand?” te hebben beantwoord. Kiest u er voor naar Thailand af te reizen, houdt dan rekening met een vliegtijd van tussen de 12 uur en 13 uur.