Thunder Bay

Hoe lang is het vliegen naar Thunder Bay?

Vliegtijd naar Thunder Bay:
Bestemming Vliegtijd Goedkope tickets
Thunder Bay 10 uur en 20 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Thunder Bay – Canada? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Hoe lang is het vliegen naar Thunder Bay

Hoe lang het vliegen is naar Thunder Bay wordt sterk beïnvloed door het type vliegtuig waarmee u vliegt. De vliegtijd naar Thunder Bay kan door het type vliegtuig zomaar 10% verschillen. Zo vliegt een Airbus A380 met een gemiddelde snelheid van boven de 950 km/u, terwijl een Boeing 747 “slechts” 890 km/u vliegt. Naast het vliegtuigtype maken ook de route, windrichting en de windkracht een belangrijk onderdeel uit van de factoren die het antwoord op de vraag hoe lang is het vliegen naar Thunder Bay beïnvloeden.

De vluchtduur naar Thunder Bay wordt daarnaast ook beïnvloed door de tijd die het vliegtuig moet taxiën en wachten voordat het mag opstijgen. Hoewel deze additionele tijd niet direct tot de vliegtijd kan worden gerekend zal wel uw totale reisduur toenemen. Afhankelijk vanaf welke gate u vertrekt en naar welke baan u moet taxiën kan de vluchtduur met 20 minuten toenemen.

De vliegtijd naar Thunder Bay is 10 uur en 20 minuten. Voor uitgebreide informatie over Thunder Bay leest u verder op deze pagina.