Ulsan

Hoe lang is het vliegen naar?

Ulsan 11 uur 25 minuten Vlucht zoeken

Eenvoudig in gebruik!

Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Ulsan – Zuid Korea? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.

Luchthaven

Ulsan bereikt u via de internationale luchthaven Ulsan Airport.

Ulsan Airport
Deze luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer van Ulsan. De reistijd, vanaf de luchthaven, naar het centrum van Ulsan bedraagt met het openbaar vervoer ongeveer 40 minuten. Uiteraard kan de reistijd afwijken door de gekozen route en de verkeersdrukte.

Ulsan Airport vervoert jaarlijks ongeveer 0,6 miljoen passagiers. Er vliegen 2 luchtvaartmaatschappijen van en naar deze luchthaven. Gezamenlijk vliegen zij naar 3 bestemmingen. Air Busan en Korean Air vliegen op deze bestemming.

De luchthaven beschikt over 1 start –en landingsbaan van 2000 meter lang. Ulsan Airport is een luchthaven met beperkte faciliteiten. Er is een mogelijkheid om (tax free) te shoppen. U vindt hier onder andere een winkel van Samsung.

Er is voldoende mogelijkheid om een auto te huren. Onder andere Avis, Jeju, Sambo en Hertz hebben een balie waar u terecht kunt.