Wandelvakanties

Voor de mooiste wandelvakanties in binnen –en buitenland klikt u hieronder, op de landkaart, op het land waar uw interesse naar uit gaat. U krijgt dan alle informatie over de wandelmogelijkheden per regio te zien alsook alle benodigde informatie om van uw wandelvakantie een fantastische ervaring te maken.

Of u nu wilt ontstressen van een drukke baan of gezinsleven, of gewoon wilt genieten van de fantastisch mooie natuur die onze wereld rijk is. Wandelen is de manier om er lekker op uit te gaan en uw hoofd lekker leeg te maken!

Wandelen kunt u natuurlijk doen in uw eigen vertrouwde omgeving, maar echt genieten van een wandeling doet u natuurlijk pas op een locatie waar u niet elke dag komt, en waar de omgeving afwijkt van wat u in het dagelijks leven tegen komt. Nederland biedt tal van dergelijke locaties en eigenlijk elke provincie heeft ontelbare wandelroutes die zeker de moeite waard zijn.

Wilt u echter wat langer van huis dan kunt u ook kiezen voor een wandelvakantie of wandelreis. Wandelvakanties zijn er in meerdere varianten. Zo kunt u kiezen voor een standplaats vakantie, wandeltrektochten, thema wandelvakanties en tegenwoordig ook city wandeltochten (city walking). Voor een uitgebreide uitleg over de verschillende typen wandelvakanties klikt u hier. U vindt naast een uitgebreide uitleg ook de voor –en nadelen per type wandelvakantie.